Fira bröllop på vacker gård i lantlig omgivning

Vill du ha ett romantiskt lantligt bröllop? Då kan du hyra din bröllopslokal på vår 1700-talsgård i Skåne. Här finns alla möjligheter till en oförglömlig upplevelse i kärlekens tecken.

Vigselakt ute eller inne? Dans på logen? Hur ska menyn se ut? Dekorationerna? Och vart ska ni fotograferas? Låt oss ta del av era önskemål och funderingar i stort och smått. Vi finns här för dig! Våra bröllopslokaler bjuder på milsvid utsikt över det öppna landskapet i Skåne. I vår skånegård från 1700-talet dukar vi upp vällagad festmat med fina råvaror, i stor utsträckning närproducerade och kravodlade. Passa på att njuta! Vid behov av övernattning ordnar vi bekvämt boende i samarbete med närliggande hotell.

Kontakta oss så berättar vi mer.

Vi hade vår fantastiska bröllopsfest på Ateljé Livsrum i Skåne och det var ett av de bästa besluten vi fattade under vår bröllopsplanering. I efterhand har vi funderat på varför vi inte tog det beslutet fortare? På den lilla gemytliga gården finns inga omöjligheter, bara möjligheter och en underbart hjälpsam och positiv inställning! Vi var ute efter något romantiskt lantligt och rustikt, både i miljö och mat.

Mycket mer visste vi inte, men det visade sig att det var precis vad gården hade att erbjuda. Utifrån våra vaga tankar så gjorde Rose-Marie och Mikael ett fantastiskt jobb i att utforma en annorlunda och mycket god meny och en väldigt fin dekoration. Bara byggnaderna och omgivningarna i sig inger harmoni. Ateljé Livsrum är ett perfekt ställe att ha bröllopsfest på! Vi vill tacka för ert tålamod och engagemang!

Herr & Fru Andersson